Demo vrsta - ZUTS Kranj - Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Kranj

Pojdi na vsebino

Demo vrsta

Področna demo vrsta
Področna demo vrsta
ZUTS Kranj ima ze vrsto let svojo izobraževalno vrsto, ki skrbi predvsem za izvedbo t.i. predsezonskega seminarja, dodatnega izobraževanja članov ZUTS, tečajev za pridobitev naziva Učitelj smučanja I. in II. stopnje, zastopa pa tudi barve Kranja na državnih in mednarodnih tekmovanjih.
Predsezonski seminar
Vsakoletni predsezonski seminar v povprečju obišče več kot 150 članov, kar ZUTS Kranj postavlja na prvo mesto v Sloveniji. Izjemna strokovnost, novi pristopi in predvsem profesionalen pristop so tisti, ki ze desetletja navdušujejo mnoge.

Številni predavatelji med katerimi najdemo Filipa Gartnerja, Toneta Vogrinca, pokojnega Dava Karničarja, Rada Pisota, Iztoka Beleharja, Sandija Murovca, itd., dajejo izbranim vsebinam še dodaten pečat.
Predsezonski seminar
ISIA seminarji in državna prvenstva
ZUTS Kranj se s svojo ekipo vsako leto udeležuje tako republiških ISIA seminarjev kot državnega prvenstva ZUTS v veleslalomu. S svojimi najboljšimi posamezniki se redno uvršča med dobitnike medalj, v prestižnem in večnem boju za skupno ekipno zmago pa ze 15 let spada med prve tri OO v drzavi - v letu 2020 se je povzpela celo na sam vrh.
Razvoj in poučevanje smučanja
Ker se razvoj smučanja in predvsem učenja le tega, nikoli ne konča, bodo seminarji v prihodnje še zanimivejši, pestrejši in prav gotovo v ponos vsem članom OO ZUTS Kranj. Slednji se je v preteklosti že večkrat izkazal kot nosilec novih idej pri razvoju poučevanja alpskega smučanja v Sloveniji in zakaj ne bi tako ostalo tudi v prihodnje. Imamo odlične pogoje, znanje, izkušnje in prave ljudi!


Vsakemu posebej in vsem želimo uspešno zimsko sezono!

  ZUTS Kranj  
© 2020 * ZUTS Kranj *
LOKACIJA:
Partizanska cesta 39, 4000 Kranj

Uradne ure pisarne:
- po dogovoru preko e-pošte
KONTAKT:
info@zuts-kranj.si
Nazaj na vsebino